Tryck av profilfärger på matta hos Logomattan

Tryck av logo, slogan och profilfärger får ni på köpet vid tecknande av serviceavtal.

08-588 00 540
info@logomattan.se
Intresseanmälan

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade
enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015!

Mattsortiment

Om ni funderar på att använda er av profilerade mattor, eller kanske redan identifierat ert behov så kontakta oss. Tack vare att vi sköter hela processen, från tryck och distribution till eget tvätteri, kan vi snabbt ta fram logomattor med tryck helt anpassat efter era behov. Kanske behöver ni snygga funktionsmattor i form av logo- och entrémattor, eller profilerade inredningsmattor för en trevligare inramning. 

Vi bokar gärna ett möte för att berätta lite mer om vår mattservice och för att visa prover på vår fina mattkvalitet. Helt förutsättningslöst.

Vilket är ert behov?

Logo- och entrémattor

Logomattor och entrémattor som främst avser att samla upp väta och smuts för att skapa en bättre inomhusmiljö.

Inredningsmattor

Här ligger fokus på att skapa ett trevligare intryck. Reception, mötes- och konferensrum och i kala korridorer.

Eventmattor

Perfekt för användning på specifika event så som mässor, eller vid lansering och marknadsföring av en särskild produkt. Populärt hos oss är den klassiska röda mattan!

Designmattor

En snyggt designad matta på platser där det exempelvis kan förekomma spill, som vid kaffemaskiner och samtidigt håller lokalen ren. Dessutom minimeras risken för halkolyckor.

Funktionsmattor

Märker ut betydelsefulla platser, fungerar som avdelare eller som vägvisare i lokalerna. Dessutom minskar de effektivt smutsspridning i lokalerna.

Skrap- och ringgummimattor

En skrapmatta eller ringgummimatta samlar effektivt smuts i entrén . Med hjälp av slitstarkt gummi samlas smutsen nere i mattans hålmönster. Är lätta att rengöra och underhålla.

Intresseanmälan entrématta

Hör av dig till oss om du har en fråga gällande entrématta, logomatta eller hyrmatta. Vi kommer gärna med idéer om hur du bäst kan använda våra logomattor. Använd gärna formuläret och beskriv ditt ärende med några ord för snabbare hantering. T.ex. om du är ute efter en hyrmatta, entrématta eller logomatta.

Ring 08-588 00 540 info@logomattan.se
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form