Tryck av profilfärger på matta hos Logomattan

Tryck av logo, slogan och profilfärger får ni på köpet vid tecknande av serviceavtal.

08-588 00 540
info@logomattan.se

Vi jobbar på att bli ännu bättre!

Logomattan har som mål att bli ISO-certifierade enligt 9001 och 14001 under 2019.

Mattsortiment

Om ni funderar på att använda er av profilerade mattor, eller kanske redan identifierat ert behov så kontakta oss. Tack vare att vi sköter hela processen in-house, från tryck och distribution till eget tvätteri, kan vi snabbt ta fram logomattor med tryck helt anpassat efter era behov. Kanske behöver ni snygga funktionsmattor i form av logo- och entrémattor, eller profilerade inredningsmattor för en trevligare inramning. 

Vi bokar gärna ett möte för att berätta lite mer om vår mattservice och för att visa prover på vår fina mattkvalitet. Helt förutsättningslöst.

Vilket är ert behov?

Logo- och entrémattor

Logomattor och entrémattor som främst avser att samla upp väta och smuts för att skapa en bättre inomhusmiljö.

Inredningsmattor

Här ligger fokus på att skapa ett trevligare intryck. Reception, mötes- och konferensrum och i kala korridorer.

Eventmattor

Perfekt för användning på specifika event så som mässor, eller vid lansering och marknadsföring av en särskild produkt. Populärt hos oss är den klassiska röda mattan!

Designmattor

En snyggt designad matta på platser där det exempelvis kan förekomma spill, som vid kaffemaskiner och samtidigt håller lokalen ren. Dessutom minimeras risken för halkolyckor.

Funktionsmattor

Märker ut betydelsefulla platser, fungerar som avdelare eller som vägvisare i lokalerna. Dessutom minskar de effektivt smutsspridning i lokalerna.

Skrap- och ringgummimattor

Samla effektivt smuts i entrén med en skrapmatta eller ringgummimatta. Med hjälp av slitstarkt gummi samlas smutsen nere i mattans hålmönster. Är lätta att rengöra och underhålla.

Intresseanmälan

Hör av dig till oss för frågor om våra produkter, om oss eller om du vill ha kontakt med någon av våra säljare. Välkommen att skicka ditt ärende via formuläret här bredvid. Beskriv gärna ditt ärende med några ord för snabbare hantering. Vi återkommer så snart vi kan.

Ring 08-588 00 540info@logomattan.se
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form